Rhythm & Style echt wel relaxt!

Ben jij 13 jaar of ouder en wil jij eens wat anders?

Misschien leren dansen maar weet je nog niet welke stijl? Probeer dan eens 13 weekjes Rhythm & Style! Uit de speakers klinken de vetste top 40 hits. Dansen in de Tiggelman Dance & Events is relaxter dan je denkt. Samen met je vrienden en andere leeftijdsgenoten ga je bij ons helemaal los.

 

 

Helaas geen data beschikbaar.

voor opgave klik hier

 

Sample image

Lekker sportief en superfun! Dansen zoals jouw favoriete popster in zijn/haar videoclip. Oorspronkelijk ontstaan in de Bronx, gewoon op straat. Inmiddels een danssport met internationale erkenning. Nieuwsgierig? Doe gewoon eens een cursus van 15 lessen mee! Een les bestaat uit een opwarming, instructie en cooling down. Laat je gaan op de nieuwste hiphop, R&B en soul sounds.

Een nieuwe rage in de TDM-club: StreetDouble. Dansen zoals jouw favoriete popster in zijn/haar videoclip. Maar dan wel met zijn tweeën. Supervette combi's met gewaagde timings.

Streetdance is hot en blijft hot, maar StreetDouble biedt nog meer uitdaging. Geef je samen met je danspartner op en kom je uitleven op moddervette beats in de TDM-club!

Lekker Streetdancen/hiphoppen, maar dan nu met en of tegen elkaar!

 

  

Salsa, Swing, Argentijnse tango, Country, Dirty dancing en Rock & Roll en Lindyhop vatten we voor het gemak samen onder het kopje ‘special dance’. Op het gebied van deze dansen heeft de TDM-club gedurende het einde van het seizoen verschillende cursussen.

Vanaf eind mei en begin juni ieder jaar starten er verkorte cursussen in verschillende stijlen, onze Summerclasses.

 

Dit seizoen bieden wij aan:

Salsa Rueda: een Salsa in een circel met andere paren. Hele leuke lessen waarbij je soms ineens op een grappige manier wisselt van danspartner!
Country/ losse dansjes: een cursus vol met allemaal losse (country) dansjes. Een hele leuke cursus! Je kan deze cursus zonder danspartner volgen.
Techniek: wil jij je danstechnieken verbeteren? Doe dan nu eens een cursusje mee!
Streetdance: voor kids, teens en volwassenen.

Vanaf november 2023:

Country/ losse dansjes

Donderdag 

Donderdag

 

16 nov t/m 1 februari

16 nov t/m 1 februari

 

20:15 - 21:10u

21:15 - 22:10u

 

Streetdance donderdag

Kids 8-12 jaar 

Teens 13+

 

18 jan t/m 23 mei

18 jan t/m 23 mei

 

17:50 - 18:35u

18:35 - 19:25u

 Voor opgave klik hier