Sample image

Stijldansen oubollig? Niet dus... Bij Tiggelman leer je onder andere de Chachacha, Jive en Quickstep volgens de modernste methoden. Bovendien dans je altijd op de lekkerste muziek.

In een ontspannen sfeer krijg je de juiste techniek en houding aangeleerd. We zorgen ervoor dat je voortaan de show kunt stelen op bruiloften en tijdens andere (stijlvolle) gelegenheden.

Onze danslessen zijn één keer in de week en regelmatig houden wij een vrijdansavond (ons Danscafé) om extra te komen oefenen.

Een mix van twintigers, dertigers en veertigers leert dansen zoals je dat op spectaculaire wijze in videoclips ziet doen. Cool dus en lekker sportief.

Nieuwsgierig?
Doe gewoon eens een cursusje mee! Een les bestaat uit een opwarming, dansinstructie en cooling down. Laat je gaan op de nieuwste hiphop, R&B en soul sounds.

   

Salsa, Swing, Argentijnse tango, Country, Dirty dancing en Rock & Roll en Lindyhop vatten we voor het gemak samen onder het kopje ‘special dance’. Op het gebied van deze dansen heeft de TDM-club gedurende het einde van het seizoen verschillende cursussen.

Country avond op maandag 17 juni van 19:30-22:00u
Een gezellige, leerzame avond voor iedereen die het leuk vindt om eens een aantal dansen te leren.

Locatie:De Koe ( Ambachtenlaan 1, wijk Princenhage)
Kosten : € 15,- p.p.

 

Country op donderdag in De Springplank Teteringen

Op donderdag starten wij regelmatig met een nieuwe Countrycursus van 10 weken op donderdagavond van 21:15-22:10u in BS. De Springplank in Teteringen. Instromen is mogelijk.

Nieuwe cursus:

Donderdag 29 augustus van 21:15-22:15u


Kosten slechts € 100,- p.p.
Opgeven graag via ons inschrijfformulier.

Privéles

Wil je op je eigen bruiloft een mooie openingsdans laten zien? Of is er binnenkort een andere gelegenheid waarvoor je eigenlijk wel moet kunnen dansen? Dan gaan wij jou en je partner in korte tijd klaarstomen. Ook je vrienden, familie of collega’s kunnen meedoen.

Alle dansen en stijlen

Privéles hoeft niet alleen maar te bestaan uit het aanleren van een foxtrotje. Wij geven lessen in alle dansen en stijlen: country, rock & roll, tango, dirty dancing… of willen jullie een dans die je op you tube hebt gezien, een eigen nummer of willen jullie een flashmob, alles is mogelijk! Het doel is dat jij en je partner een goed figuur gaan slaan op de dansvloer.

Dus heb je binnenkort een feestje of ga je binnenkort trouwen, wij helpen je graag!

Sample image

Gaat u trouwen en je hebt nog geen openingsdans?

Dan zijn er verschillende mogelijkheden hoe wij jullie kunnen helpen. U kunt een reguliere danscursus bij ons volgen, deze starten in januari en in september of je kunt privélessen nemen.

Alles is mogelijk , wilt u voor uw openingsdans een standaard Foxtrotje ( Quickstep) , Salsa, Dirty dancing, een eigen nummer of juist spetterende openingsdans op een eigen nummer of juist iets wat u op you tube heeft gezien alles kan, niks is te gek voor ons !!! Ook uw eigen muziek laten mixen is natuurlijk een mogelijkheid, hier vragen we maar een kleine vergoeding voor.

Voor een impressie van verschillende openingsdansen die wij samen gemaakt hebben met onze bruidsparen klik hier

Informeer bij ons naar alle mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Kosten voor een privéles voor 1 paar bedragen € 70,- voor een uur.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

0648505553


Honeymoon cursus of verkorte cursus

Regelmatig start er een verkorte cursus speciaal voor paren om toch nog even een aantal dansen onder de knie te krijgen om op een feestje of bruiloft goed uit de voeten te kunnen.

Doe nu nog mee met deze cursus van 6 weken!Een Foxtrotje (Quickstepje) mag natuurlijk nooit ontbreken, maar ook de Swing en de Jive worden samen met andere bruidsparen en/of dansparen, in 6 weken aangeleerd.

En willen jullie ouders, getuigen, ceremoniemeesters of feestgangers ook leren dansen dan zijn ze natuurlijk welkom om ook mee te doen met deze cursus!

De geplande data:

Zondag 10 maart
Zondag 17 maart
Zondag 24 maart
Zondag  7  april
Zondag 14 april
Zondag 21 april

De danslessen zijn op zondag van 17:00-18:00u
De kosten bedragen € 75,- p.p. voor 6 weken.
Voor inschrijving klik hier

Wel starten we in september 2024 weer met onze nieuwe danscursussen van 15 weken.
voor meer informatie klik hier

 

 

 

Binnenkort gaan wij starten met het nieuwe concept DRAAG & DANS.

Het bij je dragen van je baby of jonge peuter in een draagdoek is al enige jaren een hype onder jonge ouders. Waarom dan ook niet op deze manier dansen met je kindje bedacht Renate Tiggelman van het bekende Tiggelman Dance & Events.

 Enig onderzoek leerde dat er wel soortgelijke fitness-programma’s bestaan, maar echt dansen met je kindje voor je of achter op je rug komt sinds kort alleen in Engeland en Amerika voor en is kortgeleden voor het eerst in Nederland geïntroduceerd en door een mede door een filmpje van Omroep West uitgegroeid tot een enorme hype.Het bij je dragen van je baby of jonge peuter in een draagdoek is al enige jaren een hype onder jonge ouders. Waarom dan ook niet op deze manier dansen met je kindje bedacht Renate Tiggelman van het bekende Tiggelman Dance & Events.

Enig onderzoek leerde dat er wel soortgelijke fitness-programma’s bestaan, maar echt dansen met je kindje voor je of achter op je rug komt sinds kort alleen in Engeland en Amerika voor en is kortgeleden voor het eerst in Nederland geïntroduceerd en door een mede door een filmpje van Omroep West uitgegroeid tot een enorme hype. In de cursus Draag&Dans komen diverse dansstijlen aan bod, zoals Ballroom, Latin, Salsa, Swing en zelfs Hip Hop. De muziek en de choreografieën zijn uiteraard afgestemd op het dragen van je kind maar beidt voldoende uitdaging. Tijdens het dansen kun je werken aan je conditie en teregelijkertijd genieten van je kindje. Uiteraard staat gezelligheid en veiligheid voorop en kunnen ouders volop ervaringen met elkaar delen. Naast het bewegen wordt er voorlichting en advies gegeven over het ergonomisch dragen van je kind.

Alvast een voorproefje? Onze collega uit Alphen a.d.Rijn is reeds begonnen, kijk hier:

https://youtu.be/hyHj0sIQDgA

 

DRAAG &DANS INTRODUCTIE & CURSUS: 

 

Helaas nog geen nieuwe data bekend.