Tiggelman gaat verhuizen en stopt aan de Slingerweg!
 
Een lange periode gaat vooraf aan dit bericht.. een lange periode van rouw, oplossend denken en herinneringen terug halen. De afgelopen weken hebben wij, Laurens en Renate, tijdens de lessen, aan de leerlingen bekend gemaakt dat de dansschool stopt.. aan de Slingerweg.
Er zijn zoveel redenen waarom dit helaas moet gebeuren: Coronaperiode, de afnemende markt, de stijgende kosten van energie en gas...
Gelukkig hebben we niet te maken met een faillissement maar een verkoop en gaan we zeker door !!. Voorlopig zijn we nog zoekende naar een mooie locatie om de dansschool door te starten maar de komende tijd gaan we zeker door op diverse locaties tot we weer iets voor onszelf hebben gevonden.
 
Op zaterdag 14 januari 2023 willen we met jullie herinneringen terughalen, dansen en afscheid nemen van de dansschool aan de Slingerweg. Mocht je hierbij aanwezig willen zijn, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we van tevoren weten met hoeveel personen we die avond gaan feesten.
Heb je vragen? Stel ze gerust!

Nieuwsitems

Klik hier voor het nieuws van 1-2 Dance