Sample image

Join our party!

Tegenwoordig worden steeds meer fitnessprogramma's gecombineerd met dans. De nieuwste rage is Shake That  (Zumba). Als je niet zo dol bent op fitness, maar wel van dansen houdt, dan is dit misschien iets voor jou.

Shake That is geïnspireerd op Latijns-Amerikaanse dansen. 

Tijdens een Shake That-les worden dansen als cumbia, merengue, salsa, reggaeton, mambo, rumba, flamenco en calypso gecombineerd met aerobics waardoor er een leuke intervalroutine ontstaat die makkelijk te volgen is. Je werkt niet alleen aan je conditie, je verbrandt er ook nog eens enorm veel calorieën mee en dat allemaal zonder dat je het gevoel hebt afgebeuld te worden.

Instromen is mogelijk om verschillende dagen en niveaus, informeer naar de mogelijkheden! 

Shake That/ Zumba vanaf februari 2023:

Nog nooit Shake That/Zumba of andere vorm van dans gedaan? Doe dan nu mee met een gehele nieuwe cursus Shake That/Zumba vanaf februari 2023

Maandag  06 februari 18:10 - 19:00u
Donderdag 02 februari 19:25 - 20:10u

 

De kosten bedragen voor 14 weken € 115,- per persoon (wij werken met een strippenkaart) 

 

voor inschrijving en informatie klik hier

 

Regelmatig starten er weer nieuwe Salsacursussen. Hou de website goed in de gaten.

Wie kent het niet, de Salsa! Salsa is een zwoele latindans . En mogelijk voor iedereen! 

Salsa maakt positieve energie in je los en geeft je een ‘happy feeling’!

Salsa is dansen met twee, is mensen op een natuurlijke manier leren kennen, vrienden maken en voor sommigen de (dans)partner van je leven ontmoeten! Salsa is een verzamelnaam voor verschillende soorten dansen en ritmes zoals Son, Mambo, Guaguancó, Cha-cha-cha en Danzón, en nog veel meer. De salsa is ontstaan in Cuba uit de Cubaanse Son en heeft zich verder ontwikkeld in het Caraibisch gebied, Latijns-Amerika en Noord- Amerika. Daar waar latino's zich vestigden ontwikkelde de salsa zich weer verder. De salsa is inmiddels wereldwijd een bekende en vooral geliefde muzieksoort en dans , zo ook in Nederland! Salsa wordt tegenwoordig dus overal gedanst ,door jong en oud!

 

Voor dit zomerseizoen, juni/juli 2022 hebben wij gekozen voor Salsa Rueda: een Salsa in een circel met andere paren. Hele leuke lessen waarbij je soms ineens op een grappige manier wisselt van danspartner!

Salsa Rueda

Maandag 

 

6 juni t/m 18 juli

 

19:15 - 20:25u

   7 weken voor € 57,50 per pers.

 

voor inschrijving en informatie klik hier