Sample image

Bedrijfsfeest saai en voorspelbaar? Bij Tiggelman bouwt u het bedrijfsfeest waar men het nog tijden over heeft!

Wie heeft ze niet eens meegemaakt, van die voorspelbaar saaie bedrijfsfeesten.? Zo’n feest waar de onderlinge sfeer eerder slechter van wordt dan beter?

Ontdek hoe leuk een bedrijfsfeest kan zijn bij Tiggelman!

Wilt u met de hele groep gezellig de hele avond vrij dansen of wilt u een dans aanleren. Aan de hand van de omvang en samenstelling kunnen we een passend programma bieden. De Tiggelcrew, ons ervaren team van dansleraren en begeleiders, zorgt voor een actief programma.

Een middag of avond dansen met collega’s of relaties heeft een aantal voordelen. U heeft een actief programma en sfeervol programma maar bent niet afhankelijk van het weer. Daarnaast geeft dansen weinig gevaar voor blessures en is het voor bijna iedereen te doen. Ten slotte, de ervaring leert dat de meeste mensen wel een foxtrotje kunnen meedansen. De vloer is dus al snel gevuld.

“Een onvergetelijke middag salsales met het hele team en hun partners. Als de verhalen in de koffiekamer weer eens loskomen dan verschijnen er altijd grote glimlachen!” Mirjam Bellemakers, BS D’n Overkant

Op onze ruime dansvloer kunnen tussen de 2 en 120 dansers goed uit de voeten. Mocht u een bepaalde sfeer in gedachten hebben dan kunnen wij de inrichting en muziekkeuze daarop natuurlijk aanpassen. De dansschool is voorzien van een professionele bar. Een hapje eten is mogelijk; we hebben goede relaties met een aantal professionele cateraars.

Informeer bij ons naar alle mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0648505553