Sample image

Voor de (jong) volwassenen hebben we onderstaande cursussen:

  • Stijldansen
  • Zumba
  • Bokwa
  • Streetdance The Mix
  • Special Dance, Rock'n 'Roll, Salsa,Argentijnse Tango etc.
  • Privéles.
  • Honeymooncursus

Stijldansen

Stijldansen oubollig? Niet dus... Bij Tiggelman leer je onder andere de chachacha,jive en quickstep volgens de modernste methoden. Bovendien dans je altijd op de lekkerste… lees verder.

Klik hier voor het lesprogramma.

ZUMBA

ZUMBA

Ditch the workout, Join the party! Tegenwoordig worden steeds meer fitnessprogramma's gecombineerd met dans. De nieuwste rage die nu uit Amerika is komen overwaaien naar Nederland is Zumba. Als je niet zo dol bent op fitness, maar wel van dansen houdt, dan is dit misschien iets voor jou. Zumba is een fitnessprogramma geïnspireerd op Latijns-Amerikaanse dansen. Het is in de jaren '90 ontstaan in Colombia en bedacht door Alberto 'Beto' Perez, een Colombiaanse celebrity fitness trainer en choreograaf van internationale popsterren. lees verder.

Streetdance The Mix

Een bonte mix van twintigers, dertigers en veertigers leert dansen zoals je dat in videoclips op spectaculaire wijze ziet doen. Cool dus en lekker sportief. Nieuwsgierig? Doe eens een… lees verder

Special dance en Country 

Salsa, swing, Argentijnse tango, country, dirty dancing en rock & roll vatten we voor het gemak samen onder het kopje ‘special dance’. Op het gebied van deze dansen hebben wij… lees verder

Privéles

Wil je op je eigen bruiloft een mooie openingsdans laten zien? Of is er binnenkort een andere gelegenheid waarvoor je eigenlijk wel moet kunnen dansen? Dan gaan wij jou… lees verder

Honeymooncursus

Wil jij niet voor gek staan en toch nog even een aantal dansen onder de knie krijgen om een spetterende openingsdans te leren?

Doe dan nu nog mee met onze verkorte cursus van 5 weken!

Een Foxtrotje (quickstepje) mag natuurlijk nooit ontbreken, maar ook de Swing en de Jive worden samen met andere bruidsparen, in 5 weken aangeleerd zodat u de show kan stelen op jullie eigen bruiloft!

En willen jullie ouders, getuigen, ceremoniemeesters of feestgangers ook leren dansen dan zijn ze natuurlijk welkom om ook mee te doen met deze cursus!

 

 

Voor inschrijven klik hier