Sample image

Gaat u trouwen en je hebt nog geen openingsdans?

Dan zijn er verschillende mogelijkheden hoe wij jullie kunnen helpen. U kunt een reguliere danscursus bij ons volgen, deze starten in januari en in september of je kunt privélessen nemen.

Alles is mogelijk , wilt u voor uw openingsdans een standaard Foxtrotje ( Quickstep) , Salsa, Dirty dancing, een eigen nummer of juist spetterende openingsdans op een eigen nummer of juist iets wat u op you tube heeft gezien alles kan, niks is te gek voor ons !!! Ook uw eigen muziek laten mixen is natuurlijk een mogelijkheid, hier vragen we maar een kleine vergoeding voor.

Voor een impressie van verschillende openingsdansen die wij samen gemaakt hebben met onze bruidsparen klik hier

Informeer bij ons naar alle mogelijkheden, wij denken graag met u mee!

Kosten voor een privéles voor 1 paar bedragen €60,- voor een uur.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

0648505553


Honeymoon cursus

Ook start er regelmatig een verkorte cursus speciaal om toch nog even een aantal dansen onder de knie krijgen en om een spetterende openingsdans te leren.

Doe dan nu nog mee met onze verkorte cursus van 5 weken!

Een Foxtrotje (Quickstepje) mag natuurlijk nooit ontbreken, maar ook de Swing en de Jive worden samen met andere bruidsparen, in 5 weken aangeleerd zodat u de show kan stelen op jullie eigen bruiloft!

En willen jullie ouders, getuigen, ceremoniemeesters of feestgangers ook leren dansen dan zijn ze natuurlijk welkom om ook mee te doen met deze cursus!

Startdatum is nog onbekend.

Wel starten we in september met onze nieuwe danscursussen van 13 weken.
voor meer informatie klik hier