Binnenkort gaan wij starten met het nieuwe concept DRAAG & DANS.

Het bij je dragen van je baby of jonge peuter in een draagdoek is al enige jaren een hype onder jonge ouders. Waarom dan ook niet op deze manier dansen met je kindje bedacht Renate Tiggelman van het bekende Tiggelman Dance & Events.

 Enig onderzoek leerde dat er wel soortgelijke fitness-programma’s bestaan, maar echt dansen met je kindje voor je of achter op je rug komt sinds kort alleen in Engeland en Amerika voor en is kortgeleden voor het eerst in Nederland geïntroduceerd en door een mede door een filmpje van Omroep West uitgegroeid tot een enorme hype.Het bij je dragen van je baby of jonge peuter in een draagdoek is al enige jaren een hype onder jonge ouders. Waarom dan ook niet op deze manier dansen met je kindje bedacht Renate Tiggelman van het bekende Tiggelman Dance & Events.

Enig onderzoek leerde dat er wel soortgelijke fitness-programma’s bestaan, maar echt dansen met je kindje voor je of achter op je rug komt sinds kort alleen in Engeland en Amerika voor en is kortgeleden voor het eerst in Nederland geïntroduceerd en door een mede door een filmpje van Omroep West uitgegroeid tot een enorme hype. In de cursus Draag&Dans komen diverse dansstijlen aan bod, zoals Ballroom, Latin, Salsa, Swing en zelfs Hip Hop. De muziek en de choreografieën zijn uiteraard afgestemd op het dragen van je kind maar beidt voldoende uitdaging. Tijdens het dansen kun je werken aan je conditie en teregelijkertijd genieten van je kindje. Uiteraard staat gezelligheid en veiligheid voorop en kunnen ouders volop ervaringen met elkaar delen. Naast het bewegen wordt er voorlichting en advies gegeven over het ergonomisch dragen van je kind.

Alvast een voorproefje? Onze collega uit Alphen a.d.Rijn is reeds begonnen, kijk hier:

https://youtu.be/hyHj0sIQDgA

 

DRAAG &DANS INTRODUCTIE & CURSUS: 

 

Helaas nog geen nieuwe data bekend.